Projekt varnost

01 432 1078 
info@projekt-varnost.si

Trendi jedilnih stolov

Trendi na področju kuhinjskega sedežnega pohištva so se v zadnjih letih nekoliko spremenili. Nekoč je veljalo nenapisano pravilo, da so jedilni stoli narejeni zgolj iz masivnega lesa. Danes se v pohištvenih trgovinah in tudi pri zasebnih izdelovalcih, vse več pojavljajo različni materiali kot so usnje, različno blago, ki je namenjeno tapeciranju ter tudi kovina in plastika. Tapecirani stoli v kombinaciji z lesom ali

kovino so pravi modni hit, sploh če imate kuhinjo izdelano po meri. Sedenje na teh stolih je izjemno udobno, poleg udobja pa nudijo te jedilni stoli tudi popolno podporo hrbtenici, ki je potrebna za udobje v času sedenja za jedilno mizo. Ker se jedilni stoli ne uporabljajo zgolj za sedenje ob kosilu ali večerji, morajo le te biti izjemno trpežni in kakovostni, saj se jih uporablja vsak dan.

Ker so jedilni stoli vedno v neposredni bližini s hrano morajo biti tekstilni materiali odporni na tekočino in umazanijo, zato je najprimernejši material usnje, katerega je enostavno očistiti, hrana oziroma tekočina pa se ne vpija v blazino kuhinjskega stola. Leseni jedilni stoli so klasični in lepo sovpadajo s preostalo kuhinjo, vendar pa morate paziti, da kuhinjo kupite v enakem obdobju kot kuhinjske stole, saj vam lahko ob naknadnem nakupu izbira lesa povzroči kar nekaj preglavic. Potrebno pa je tudi poudariti, da jedilne stole in kuhinjo naročite pri istem mizarju oziroma proizvajalcu, saj si le tako lahko zagotovite popolnoma ujemajoče se materiale in barvo lesa. Pri podjetju Pani design si lahko naročite preprosto in modno oblikovano kuhinjsko pohištvo, od katerega lahko pričakujete kvaliteto in dolgoletno obstojnost. Vse pohištvo je izdelano po meri in izključno po vaših željah.

Go Back

Comments for this post have been disabled.