Projekt varnost

01 432 1078 
info@projekt-varnost.si

Hyundai i30 na testni vožnji

Pred nekaj dnevi sem si v avto hiši AutoBinck izposodil testno vozilo Hyundai i30. Predstavnik podjetja mi je naprej razkazal vso tehnologijo, ki jo ta avto omogoča. Seveda je imelo to testno vozilo vso možno dodatno opremo, tako da sva kar nekaj časa govorila o vseh mogočih stvareh. Nato sem se usedel v avto in z veseljem odpeljal svoj prvi krog. Takoj sem šel domov, kjer je moj sin takoj pokazal navdušenje nad novim avtomobilom na našem dvorišču. Takoj sva se odpeljala naprej na najino testno vožnjo.


Hyundai i30 je tako rekoč vse, kar bi si od avta želeli, vidi se napredek v razvoju Hyundajev. Avtomobil je malenkost dvignjen, kar da dober občutek pri vožnji, saj sam najraje vozim službeni kombi, ki se mi zaradi višjega sedišča zdi še najbolj pregleden od vseh avtomobilov. Testni Hyundai i30 je imel seveda vgrajeno navigacijo, ter DVD predvajalnik filmov, kar sva skupaj s sinom morala seveda takoj preizkusiti.


V glavnem sem bil z avtom zelo zadovoljen, tako da ga najraje sploh nebi vrnil v avto hišo. Sedaj se odločam za nakup tega prekrasnega avtomobila in v AvtoBinck so mi že pripravili nekaj primerov vozil z različnimi agregati in opremo. Verjetno se bom odločil za dizelski pogon z malo manj opreme in tako združil prijetno s koristnim.
 

Go Back

Comments for this post have been disabled.