Projekt varnost

01 432 1078 
info@projekt-varnost.si

Eukanuba Daily Care: Hrana za pse s posebnimi potrebami

Eukanuba je dobro uveljavljena hrana za pse, ki je bila še pred kratkim na voljo le pri veterinarjih. Zato, ker se vse bolj širi tudi police trgovin za male živali, saj so pri Eukanubi močno razširili svojo linijo suhe hrane za pse. Suha hrana za pse Eukanuba ponuja popolno linijo prehrane Daily Care, ki je bila posebej zasnovana za pse s posebnimi potrebam. Prav tako kot ljudje, so tudi naši ljubljenčki lahko podvrženi določenim zdravstvenim težavam, ki jih je velikokrat mogoče odpraviti s prilagojeno prehrano:

-    Daily Care Sensitive Skin: Primerna za pse z občutljivo kožo ali pse, ki so podvrženi različnim kožnim alergijam. Izguba dlake, praskanje, pordela, boleča in luskasta koža so indikatorji za dermatološke težave.

-    Daily Care Sensitive Joints: Primerna za vse pse, ki imajo težave s sklepi oziroma so podvrženi težavam s sklepi. Prilagojena hrana za pse lahko uspešno odpravi tovrstne težave.

-    Daily Care Sensitive Digestion: Hrana, ki je primerna za pse z občutljivo prebavo (zaprtost ali diareja). Slaba prebava povzroča dehidracijo, ki je brez pravočasne veterinarske oskrbe lahko življenjsko nevarna.

-    Daily Care Overweight, Sterilized: Sterilizirani psi so velikokrat podvrženi debelosti, kar jim onemogoča naravno aktivno gibanje. Z ohranjanjem primerne telesne teže varujete svojega psa pred drugimi zdravstvenimi težavami, ki jih povzroča debelost (sladkorna bolezen).

-    Daily Care Senior 9 Plus: Ta hrana za pse je primerna za pse po devetem letu starosti. Z leti se tudi potrebe naših ljubljenčkov spreminjajo. Kvalitetna prehrana omogoča lepšo, bolj zdravo in aktivno starost.

Go Back

Comments for this post have been disabled.